Project Description

In een sterk concurrerende markt voor schaduwdoeken, u weet wel die doeken die je regelmatig in trendy tuinen tussen 3 of meer palen ziet staan, zocht tendenz een geheel eigen invulling van zijn webwinkel.

Mooie fotografie, gewoon op strand Horst bij Harderwijk of bij klanten in de tuin, heldere teksten, een webwinkel die gericht is op conversie. En die bovendien goed gevonden wordt op zoekmachines zoals Google. Want adverteren is duur als er veel aanbieders zijn en elke euro die je dan kunt uitsparen doordat je goed gevonden wordt is meegenomen onder de streep.

De advertenties verzorgen we ook trouwens. Goed doorgemeten met Google Analytics zodat er duidelijk is wat elke klik opbrengt en of de kosten nog wel bij de inkomsten passen. Niets voor niets zijn we Google AdWords en Analytics gecertificeerd.

De nieuwe site loopt zo goed dat de eigenaar binnenkort besluit zijn oude vertrouwde webwinkel zonnedoeken.nl met zijn uitstekende positie in de zoekresultaten ook aan ons toe te vertrouwen.

Nieuwe producten toevoegen, teksten veranderen, de webwinkel bijhouden, ze kunnen het allemaal zelf met het eenvoudige CMS systeem van WordPress. Wij zorgen er achter de schermen wel voor dat alles goed blijft draaien en de site wordt voorzien van alle updates en beveiligingsupdates.

Relax, you’ re in good hands, enjoy the shade!

schaduwdoeken.info