Geen klus maar wel een vraag?

Stel hem gerust!

Je komt ergens niet uit of hebt een vraag hoe je iets moet aanpakken? We helpen je graag. Van de donaties in de “fooien pot” gaan wij geregeld lekker met het hele team uit eten. Allebei blij toch?
Stel je vraag

Cursussen en workshops

Neem zelf de regie in handen!

Neem zelf de regie in handen!

Click2Grow organiseert regelmatig kennis sessies met betrekking tot specifieke online marketing onderwerpen zoals Facebook marketing, Twitter adverteren, AdWords remarketing, shopping en tag management. Wil jij je ook constant verbeteren in je online marketing inspanningen? Investeer dan in 1 van de vele sessies die we aanbieden.
Meer info?

ZZP'er en interesse?

We hebben je er graag bij!

Join us !

Click2Grow mag zich verheugen op een groeiend klantenbestand over heel veel verschillende locaties en disciplines. Om kosten efficient en snel te kunnen schakelen zien we daarom jou graag toetreden tot ons netwerk.

Waar het op neerkomt is dat er 20% van je gebruikelijke uurloon als commissie wordt ingehouden. Voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de acquisitie, toch een hekel punt bij veel freelancers, en dat je inkomsten gegarandeerd zijn want ze lopen via Click2Grow waardoor je geen debiteuren risico loopt. Bovendien versterkt het netwerk elkaar als het goed is. Als een aangesloten lid een opdracht binnenkrijgt waar hij/zij zelf geen expertise in heeft kun je hem neerleggen in de pool waarbij je toch nog 10% commissie ontvangt van de opdracht die daar eventueel uit voortkomt. In dat geval verdient Click2Grow minder maar dan hebben wij -ik- weer geen acquisitie hoeven doen. Eerlijk toch? V

Ik heb interesse

Pak de telefoon of mail voor een gratis en vrijblijvend gesprek!

06-14603882

info@click2grow.nl

Je eigen bedrijf en internet…Veel kun je zelf maar niet alles.

Let’s get started!